Kuidas peaks Rõivas vastu avalikkuse poolt tulevale survele, mis murdis Siim Kallase? "Pinget, mis peaministri ametiga kaasneb, oleme nii tema kui mina peaministri büroos töötades kõrvalt näinud, kui ta selle jah-sõna ütles, siis ta on sellega arvestanud ja ma hoian talle igal juhul pöialt," sõnas Holsmer.

Ta ütles, et Rõivast ei maksa vanuse tõttu alahinnata. "Ma ei ütleks, et Taavi pole kogenud, sünniaastast ei maksa seda järeldada. Ta on peaministri ja rahvastikuministri büroos töötanud, linnaosa vanem, riigikogu liige ja rahanduskomisjoni esimees ning sotsiaalminister olnud. Ministriperioodist on mulle jäänud mulje kui edukast, sest seda valdkonda peetakse keeruliseks ja laiaks, kuid tal skandaale ja ebaõnnestumisi pole olnud," kommenteeris Holsmer. Ta lisas, et Rõivas pole minister olnud mõned kuud, vaid terve aasta juba.

Holsmeri sõnul oleks probleemne see, kui Rõivasel poleks parlamendikogemust, sest ministritöös peab mõistma parlamendi toimimise loogikat.

Millised isikuomadused Rõivast tema võimalikus tulevases ametis aidata võiks? "Ta on ülisüsteemne ja oskab arvutada, mis on poliitikas suur eelis. Isiklikus plaanis on ta väga positiivne inimene, ei ole täheldanud, et ta kusagil nukrutseks, on alati aktiivne," sõnas Holsmer.

Holsmer ja Rõivas on koos töötanud Ansipi peaministri büroos 2005-2007, samuti Tallinna linna heaks, kui Holsmer oli Kristiine ja Rõivas Haabersti linnaosa vanem.