Lähen külla... lilledega

Kui ma lilli ei saa, ei tähenda see, et ma ei võiks lilli kinkida. Mul on vanemaid ja nooremaid üksikuid naistuttavaid, kes täna tõenäoliselt samuti lilledeta jäävad. Kes ütles, et lilli peavad naistele mehed kinkima? Lilli kinkida on sama tore kui saada. Peamine, et oleks lilled!

Veedan aega emaga

Täiskasvanud naisena on emaga koos olemise päevad loetud. Mõlemad teeme tööd erinevates Eesti paikades. Teda näha on alati rõõm. Ema on mu elus kahtlemata kõige olulisem naine. Ema ja tütre jutud - mis oleks naistepäeval toredam?

Loen raamatut

Naistepäeval on ometi kõige tähtsam, et mul kui naisel oleks tore. Mulle meeldib lugeda häid raamatuid. Head mõtted, eriti kui need on oskuslikult kirja pandud, on kosutavad.

Joon kohvi

Ma armastan head kohvi. Kui mõnikord olen caffe latte ostmata jätnud, kuna ei raatsi raha kulutada, siis naistepäev küll koonerdamiseks ei ole. Tundku ma end sel päeval siis erilisena. Ja mis veel hullem - ma ei löö risti ette ja võtan ka ühe hea koogi ning naudin päeva täiega. Minu elu, minu aeg. Üksi või sõbrannaga, ükskõik!

Ostan endale lilli

Kui keegi mulle lilli ei kingi, siis ostan endale ise. Ongi hea - saan ise valida, millised lilled mulle kõige rohkem meeldivad. Kummaline on see, et lilled tekitavad erilist emotsiooni isegi siis, kui need ei ole kingitud, vaid on oma raha eest ostetud. Lilled ja naised sobivad nii hästi kokku. Tekib kohe ilusam ja erilisem tunne, kui saab, lilled käes, läbi linna jalutada.

On palju toredaid võimalusi veel, mida kõiki ei jõua täna ära teha: minna juuksurisse, restorani, kinno, teatrisse, konsterdile. Naistepäev on naistele nautimiseks ja kui teistel päevadel on igasuguseid muid tegemisi, siis naistepäeval peaks iga naine mõtlema eelkõige endale (ja sõbrannale, õele, emale), unustama mehed ja nautima kogu südamest.