Foore elektriga varustavas alajaamas olid hooldustööd planeeritud hommikul kella kaheksast. Tööde teostaja aga teatas, et tööde aeg nihutatakse kella üheks. Fooride toiteks olid linna partneril AS-il Signaalil seega elektrigeneraatorid valmis pandud kella üheks.

"Kella 9 paiku sai aga foorikeskus veateated foorisüsteemidelt neljalt ristmikult, et fooride elektritoide kadus. Kuigi oldi valmis generaatoritega tagama elektrivool alates kella ühest vastavalt saadud informatsioonile, reageeriti olukorrale kohe ning generaatorid toimetati kohale ja rakendati tööle kiiremas korras," kommenteeris Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa.

"Analoogsete olukordade vältimiseks edaspidiselt analüüsitakse olukorda ning arutatakse vajalikke meetmeid elektrivarustajate ja tööde teostajatega. Vabandame kujunenud olukorra pärast," teatas Rüütelmaa.

Foorid ei töötanud täna tunni aja jooksul kella üheksa ja kümne vahel hommikul Narva mnt-Laikmaa, Gonsiori-Laikmaa ja Gonsiori-Kivisilla ristmikel.