Olin kindel, et millalgi avastan ma oma unistuste ameti, mis mulle meeldib ning milles on võib-olla ka õpetamist.

Avastasin enda jaoks piljardi. Hakkasin seda täiesti algusest õppima ühe sõbra käe all, kes on päris kaugele jõudnud. Siinkohal tahaksin talle südamest aitäh öelda, kui ta juhtub seda kirjatükki lugema. Muidugi oli neid õpetajaid ja nõuandjaid rohkem, kuid tema oli põhiline. Ta viitsis minuga tegeleda ning samas rääkis, et selline asi ka meeldib talle.

Paar kuud hiljem, kui olin ise juba natuke osavam, hakkasin aeg-ajalt õpetama oma sõpru ja sõbrannasid, kes piljardiga alles algust tegid. Sain aru, et mulle meeldib teisi õpetada - näha, kuidas neil löögid välja tulevad ning kuidas nad kiiresti edasi arenevad. Sain aru, et päris hästi ma siiski veel õpetada ei oska, sest olen ise alles edasijõudnud algaja.

Ühel õhtul, kui ma piljardisaalist kodu poole kõndisin, mõtlesin, et äkki olengi leidnud oma tõelise kutsumuse - oma tõelise unistuse ameti. Üks minu suurimaid eesmärke on alati olnud enda firma või äri loomine. Selle saaks ju samuti piljardiga siduda. Teeks oma pisikese äri, kus on piljardimängimise võimalus ning ühtlasi võimalus osaleda piljarditundides ning osavamatel õppida paremate koolitajate käe all. Ma ei teeks seda asja üksi, vaid kaasaks paar head mängijat ning hakkaks üheskoos asja edasi arendama. See oleks nii lahe...

Mu plaan on saada piljardis võimalikult heaks ning siis minna Ameerikasse elama ja hakata seda unistust vaikselt realiseerima. Ameerikas on võrreldes Eestiga kiisport ikka väga moes. Päris paljudel on isegi kodus piljardilaud.

Võib-olla tundub mu unistus liiga suur, kuid kõik on kinni tahtejõus ja selles, kui palju olen võimeline pühendama oma aega selle unistuse täideviimiseks. Igatahes usun ma, et see lihtne, kuid samas hetkel nii ulmelisena tunduv unistus saab mõne aasta pärast reaalsuseks.

Ärge kartke, et teie unistused on liiga suured - unistage suurelt ning viige kõik oma unistused ellu!