Kohaliku ajalehe Uppsala Nya Tidning väitel tehti ähvardus lennukile, mis pidi suunduma Iraaki, vahendab Aftonbladet.

"Seal on lend, mis on hetkel kinni peetud. Me teeme hetkel koostööd politseiga, et selgitada välja, mis täpsemalt juhtus," ütles lennujaama pressiesindaja Klas Nilsson lehele.

Aftonbladeti andmetel saabus lennuk lennujaama natuke peale 11 täna hommikul. Lennukist laaditi just maha pagasit ja reisijaid, kui politsei järsku sündmuskohale sõitis ja selle ümber piiras, rääkis üks pealtnägija lehele.

Bagdadi suunas lendama pidanud Iraqi Airways`ile kuuluv lennuk pidi õhku tõusma kohaliku aja järgi kell 12.30.

Stockholmi politsei kirjutab enda kodulehel, et teade pommist saadi kirjalikult ning seda käsitletakse kui tõsist avaldust. Lennukit on hetkel läbi otsimas kriminalistid.

Arlanda lennujaama lennuinfo kohaselt seisis sulgemise tõttu lennujaamas paigal ka Tallinnasse suunduma pidanud Estonian Airi lennuk. Nimelt pidi lennuk väluma Tallinna suunas kell 14.40 kohaliku aja järgi (15.40 Eesti aja järgi), kuid lennujaama info kohaselt seisis ta seal eesti aja järgi kella 16.40 paiku endiselt paigal.

Estonian Airist öeldi Delfile, et Stockholm-Tallinn lend hilineb 50 minutit ning lennu, mis oleks pidanud jõudma Tallinnasse 16.35, uus saabumise aeg oli 17.25.