Dokumentide järgi töötas Mežõhirjas pidevalt 144 inimest, alates administratiivpersonalist kuni aednike ja pesumasinaoperatoriteni. Nende palgafond oli kokku üle 720 000 grivna (54 000 euro) kuus, vahendab Hubs.com.ua.

2010. aasta 1. septembriga dateeritud dokumendi järgi töötas 144 inimest ettevõtte Kijevuniversalservis heaks. Ametlikult ei ole see ettevõtte Mežõhirjaga kuidagi seotud, kuid teiste residentsist leitud dokumentide järgi ajas Mežõhirja formaalse omaniku – ettevõtte Tantalit – nimel majapidamisasju just Kijevuniversalservisi direktor A. V. Fainõtskõi. Kijevuniversalservisi endine direktor Vasõl Hulõk määrati aga 2010. aastal president Janukovõtši ukaasiga riikliku asjadevalitsuse juhi asetäitjaks.

Ettevõtte töötajate hulgas olid statsionaarne maastikuarhitekt, veterinaar, hobuste treener, tosinkond loomade hooldajat. Lisaks sellele olid alaliste töötajate hulgas 11 koristajat ja majapidajannat, kaheksa katlakütjat, kaks kastmisautode juhti, 22 territooriumi heakorratöötajat ja teised. Teiste sõnadega kogu töötajate spekter, keda on vaja suure linnast väljas asuva residentsi korrashoidmiseks. Mežõhirja alaline personal võis olla tegelikult veel palju suurem – nimekirjas ei ole kelnereid/ettekandjaid, kokki ja turvatöötajaid, kes seal kõige suurema tõenäosusega olemas olid, kuid võisid olla vormistatud teise juriidilise isiku töötajateks.

Kuigi Kijevuniversalservisi töötajad töötasid kõige mõjuvõimsama isiku juures riigis, ei tulnud see nende palgatasemes kuigi tugevalt esile. Keskmine palk oli firmas 5000 grivnat (375 eurot) kuus. 2010. aasta seisuga oli see 5,5 Ukraina miinimumpalka. Kõige suurem palk oli administratiivtöötajatel. Näiteks direktor sai 2010. aastal 32 000 grivnat (2400 eurot) ja pearaamatupidaja 12 500 grivnat (935 eurot) kuus. Kõige vähem said palka energiateenistuse ja metsateenistuse töötajad, kuigi ka nende palk oli siiski suurem kui tolleaegne Kiievi keskmine palk.