Janukovõtši daatša territooriumil asub mitmeid eluhooneid: villa ise, rannal asuv „kalurimajake“ ja majapidamishooned. Remonditööd on pooleli kogu territooriumil, vahendab Liga Novosti.

Territooriumil paikneb ka täiesti elamiskõlblik kolmekordne maja, mis hoonest leitud sisetelefonide nimekirja järgi võib kanda nime „unemajake mere ääres“. Sisse pakitud seinakellal on kellegi initsiaalid E. H. Need langevad kokku Oleksandr Janukovõtši naise Jelena Nikolajevna venekeelse ees- ja isanimega. Esialgsetel andmetel oligi see ehitis mõeldud Oleksandr Janukovõtši perekonnale.

„Teemajake“ ehitati Krimmi Otradnõisse Maharatši instituudi vana viinapuukollektsiooni asemele, millest põllumajandusteaduste akadeemia vabatahtlikult loobus. 2003. aastal andis Krimmi valitsus selle 49 aastaks rendile „regioonidevahelisele tööstusliidule“, mis seisab Janukovõtši struktuuridele lähedal. 2008. aastal rahuldas Krimmi valitsus tööstusliidu taotluse rendilepingute lõpetamiseks ning andis kokku 2,05 hektarit maad edasi ettevõttele „Пансионат семейного типа“ („Pere-tüüpi pansionaat“). Selle asutajad on Oleksandr Janukovõtšile lähedalseisvad struktuurid. Oleksandr ise eitas oma osalust „Teemajakeses“, kuid Massandra alevinõukogu võttis 2012. aastal vastu otsuse O. Janukovõtšile maatüki andmise kohta aadressil, mis langeb kokku „Teemajakesega“, et teenindada omandatud kinnisvara.

Vaata fotosid Janukovõtšite Krimmi valdustest Ajakirjanduslike Uuringute Keskuse veebilehelt.