Krister Paris rääkis, et presidendi villa Kiievist 15 kilomeetri kaugusel Mežigorjes oli hommikuks maha jäetud ning selle võtsid üle omakaitseüksused.

Janukovitši endine residents on nüüdsest rahvale avatud, rääkis Paris. "Nagu laulupidu - liialdamata võib öelda, et riigipea salapäraseid valdusi on tulnud uudistama tuhanded inimesed."

Inimmassi ohjamiseks on korda hoidmas Maidani omakaitseüksused, kes lasevad inimesi sisse grupihaaval ning eelnevalt loetakse sõnad peale - murul kõndida ei tohi, samuti on keelatud hoonetesse sisenemine, rääkis Paris.

Tegemist on hiigelsuure luksresidentsiga, kus eluasemeks on toretsev loss. Samal territooriumil asuvad tenniseväljakud, loomaaed, basseinid, golfirada, garaaž 70 autole jne jne. Janukovõtši laia elustiili kirjeldas tänane Ärilehe artikkel.

"See, et Janukovitš on oma lossi hüljanud ning tema kodu on üle võetud, on kindel märk, et tal pole plaani tagasi tulla. Raske on teda taas Ukrainas ette kujutada," rääkis presidendi valdustes viibiv Paris, lisades, et praeguseni pole täpselt teada, kuhu Janukovõtš on Kiievist põgenenud.