Kabakova rääkis Delfile, et Kiievis hetkel ettevõtted ei tööta, metroo aga taas sõidab.

"Valdav enamus notareid ja juristibüroosid ei tööta, dokumente vormistada pole kuskil võimalik. Kesklinnas asuvaid büroosid valvatakse." Paljud firmad, näiteks ilusalongid ja spordiklubid on teinud endale kodulehe, kus on vaid küünal ja tekst selle kohta, et hetkel nad ei tööta.

Poed töötavad Kabakova sõnul tavapäraselt ning ka pangaautomaatide töös pole tõrkeid. Koolid ja lasteiad on küll lahti, kuid Kiievis vanemad lapsi kooli ei saada. "Haiglasse pole mõtet minnagi, seal on ikka väga palju haavatuid," lisas Kabakova.

"Inimesed, kes pole oma mõne tuttavaga aastaid rääkinud, helistavad üksteisele ja tunnevad muret. Helistavad ka välismaal elavad sugulasedl. Olukord pole nii hirmus kui eile, aga on selge, et kõik pole kaugeltki läbi."

Kabakova sõnul eemaldatakse jätkuvalt mitmetes linnades Lenini kujusid. Sellest on ka mitmeid videoid üles pandud Youtube'i.

"Paljud inimesed on depressioonis, sest puudub usk olukorra lahenemisesse ja tulevikku," lisas Kabakova.

Viimaste uudiste kohaselt kiitis Maidani nõukogu heaks võimude ja opositsiooni vahelise kokkuleppe allkirjastamise, kuid tingimustega, et uues valitsuses ei ole praegust siseministrit Vitali Zahhartšenkot ning peaprokurör ei ole enam Viktor Pšonka, teatas ühenduse Svoboda juht Oleh Tjahnõbok.

"Maidani nõukogu istung lõppes. Otsustati heaks kiita otsus kokkuleppele allakirjutamise vajalikkuse kohta, kuid tingimustel, et me ei näe järgmises valitsuses siseminister Zahhartšenkot ega näe lähimal ajal peaprokuröri ametis Pšonkat," ütles Tjahnõbok reedel Kiievis ajakirjanikele, vahendab Interfax-Ukraina.

Tjahnõbok märkis samas, et kokkulepet ei ole veel allkirjastatud.

Kokkupõrgetes on hukkunud vähemalt 77 inimest.