Sildil olevast sõnumist võib aru saada, et kui kasutatud süstlaid riietusruumi jätta ei või, siis süstimine iseenesest on lubatud.

Küsisime MyFitnessist, kas tegemist on klubiga suhkruhaigetele, kes peavad regulaarselt insuliini manustama, ja mida klubi liikmed siis ikkagi endale süstivad.

MyFitnessi turundusjuht Marika Mäsak vastas Delfile, et muretsemiseks pole põhjust. "Otse loomulikult on keelatud ainete süstimine ja manustamine meie klubides rangelt keelatud," kinnitas Mäsak.

Ta möönis, et MyFitness Solarise kubis on ette tulnud üksikjuhtum, kus üks klubi liige või külastaja süstis end tervislikel põhjustel klubi garderoobis ning jättis süstla üldisse prügikasti. "Me reageerisime sellele probleemile," selgitas turundusjuht sildi kleepimist.

Mäsak lisas, et loomulikult ei ole tegemist suhkruhaigete klubiga, ent klubi liikmebaas on suur. "Me ei teosta oma liikmele enne liikmelepingu tegemist tervisekontrolli ega saa välistada, et liikmebaasis on inimesi, kellel on suhkruhaigus, ning otse loomulikult võivad ka sellise probleemiga inimesed meie juures treenida," kinnitas ta.