"Kui Sven Mikser on oma sõbralikus tervituses võrrelnud Siim Kallase naasmist Intel Pentium protsessoriga, siis kohasem on võrdlus iPad Air'iga. Innovaatiline ja ambitsioonikas. Kallase haare Eesti poliitikas on omas kaalukategoorias ning kui ta peaks saama volitused valitsuse moodustamiseks, siis usun küll, et see Eesti jaoks suurepärane valik. Pole ka Euroopas igapäevane, et Euroopa komisjoni asepresident naaseb kodumaale valitsust juhtima," märkis Holsmer.

Ka teised opositsiooniparteide seisukohad jäid talle arusaamatuks. "Mis Reformierakonna päästmisest Keskerakond ja sotsid räägivad? Reformierakonna ja koalitsiooni toetus on kasvanud ning viimaste arvamusuuringute kohaselt langes just Keskerakonna toetus. Vaadates skandaale Tallinna abilinnapea Kõlvarti tegemiste ümber, siis pole põhjust arvata, et Keskerakonna toetajate hulk peaks kasvama," oli Holsmer enesekindel.

Ta lisas, et tööpuudus on Eestis vähenenud ja palgad kasvanud ning kuigi ühiskonnas kõlab alati hääli, kes valitsusega rahul pole, siis otsest survet peaministri vahetumiseks ei ole. "Andrus Ansip on oma tööga hästi hakkama saanud," kinnitas Holsmer.