"Mis sa nende pealehüppamistega tahad peale hakata?" küsis Leemets Aasalt, kes esitles volikogus Paldiski maantee 4 kinnistu detailplaneeringut, kuid ei vastanud volikogu liikmete küsimustele sisuliselt, vaid soovitas hoopis eelnõu seletuskirju lugeda.

Aas juhtis küsimustele vastates volikogu liikmete tähelepanu sellele, et eelnõu seletuskirjad on väga põhjalikud ja seal on võimalik saada päris hea ülevaade eelnõu sisust, kuid jättis ise konkreetsetele küsimustele vastamata.

"Nüüd sa tuled siis ütlema, et lugege läbi," osatas Leemets. "Loe ise läbi! Sa oled võtnud seisukoha, et sa tead ja teised ei peagi teadma."

Leemets soovitas Aasale, et kui too ise ei oska või ei taha küsimustele vastata, siis saatku keegi teine seda tegema.

Leemets pani ette, et Aasa puhul tuleb hakata koguma materjale, millised detailplaneeringud abilinnapea on läbi surunud ja mis otsused on Aas volikogust läbi surunud. "Mis sa arvad, et sa ei vastuta selle eest, mis käki sa oled kokku keeranud?" kärkis Leemets. "Mis sa tuled ja ülbitsed. Leiti sulle nüüd siin kummitempel."

Leemets mainis, et ehkki tal on paljude linnavalitsuse liikmete ja linnametnikega erinevad seisukohad, jäädakse omavahel ikkagi viisakaks. "Vahetage ta välja!" tegi Leemets ettepaneku Aas ametist tagandada.

Lõpphääletusel kinnitas volikogu kõnealuse detailplaneeringu.