Ta on hoolitsenud üksinda minu eest terve mu elu. Ta on teinud minu jaoks kõik, väiksena mind kaitsnud ja õpetanud, mind ette valmistanud ja ta on suutnud mind kasvatada nii, et ma hindan tüdrukuid, raha ja elu. Ma ei suitseta ega joo, ei tarbi narkootikume. Tema tegi kõike seda üksinda. Väiksena, kui ma kauemaks õue jäin, siis ta muretses mu pärast, tuli mind õhtul hilja otsima. Ta ei tahtnud, et minuga midagi halba juhtuks, aga samas lasi ta mul enda vigadest õppida.

Mind on hästi kasvatatud, nagu eelnevalt välja tõin. Seda seepärast, et ma olen elanud nii, et ma pean asjade saamise nimel vaeva nägema. Ma ei saanud väiksena iga päev raha nagu mu sõbrad, meie peres polnud sellist sissetulekut.

Ema lasi mul enda sõpru valida, aga tegelikult kaudselt ta korrigeeris seda valikut ja ma olen talle selle eest tänulik. Me pidasime kinni traditsioonidest ja lubadustest. See tegi mind selliseks inimeseks, kes oma sõna peab. Kui olin väike, siis bussi minnes läksime emaga alati varem — see õpetas täpsust.

Oma tegevuste kaudu on ema mulle palju õpetanud, aga siiski olen ma oma isa moodi, kuigi parandatud versioon. Keskkonnast, kus kasvad, oleneb iseloom. Mina kasvasin väga heas keskkonnas. Mina kasvasin paremaks kui mu isa, kellega on suhted halvad, aga kellega suhtlemist ma kõige rohkem igatsen ja soovin.