Kusjuures tuhvlialune ise on veel rahul ka olukorraga. Joonistab aga lumele enda ning kallima nimetähti ja veab neile südame ümber. Postitab selle uhkelt Facebooki ja laigib siis seda armastatuga võidu. Juurde käivad muidugi ka kommentaarid, kes keda rohkem armastab ja miks.

Remondi käigus pintseldab noor Romeo käekarvade vahele veekindla värviga kord veel enda ja kallima nimetähed. Seekord südant ümber ei vea, vaid kriipsutab tähtede vahele plussi. Sõbrad vangutavad värske netipostituse peale vaid päid ning püüavad hukule määratud kamraadi päästa kodukanaks saamisest.

Veel kindlamalt on nad oma semust jäädavalt ilma, kui käevangu ilmunud naisel vööümbermõõt paisuma hakkab. Alati ei peagi tulemuseks just beebi olema, kuna kaalus juurde võttev naine on endas ja oma suhtes raudkindel. Mees on turvaliselt enda kõrvale kleebitud ning õllesaali semudele enam löögilepääsemise võimalust ei anta. Pärast paari suuremat tüli ja vaikusenädalaid mehepoeg enam õllekasse ei kipu ja sõpradele eitavate vastuste andmises saab temast maailmameister.

Mäletan keskkooli ajast parima sõbra armukadedusehooge, kui omale neiu leidsin. Väga otse ja ebaviisakalt lajatas semu mulle oma arvamuse näkku. "Jäta see mõrd maha!" oli lause, mis tema suust igapäevaselt minu poole lendas. Põhjuseks muidugi see, et enam ei hänginud ja chillinud ma mitte koos sõbraga, vaid veetsin mugavamalt aega naisterahva seltsis. Eks ühel keskmisel naisel ole palju hüvesid, mida üks keskmine mees teisele mehele ei paku.

Sõbra meeleheaks läksimegi mõne kuu pärast neiuga eri teid ning meie meeletu poissmeesteelu võis jätkuda. Eriti kõvade meestena panime Power Hit Radio'sse tutvumiskuulutuse. Seal seisis, et kaks autoga noormeest otsivad õhtuks lõbusaid kaaslasi. Jäime sõbra venna vana Opeliga bussipeatuse juurde valvesse ning kõnesid ja sõnumeid ootama.

Kuulutuse tulemus väga meenutamist ei vääri, kuna kobedate naiste asemel ilmus kohale paar itsitavat teismelist. Ega see meid palju häirinud ning saimegi rahus pöörduda tagasi tõeliste meeste tegevuste juurde, milleks olid siis laua katmine erinevate põnevate kihisevate jookidega ja filmide vaatamine hommikust õhtuni. Sekka nilbed kommentaarid popstaaride füüsilise vormi ning riietuse kohta.

Mõne aja pärast pöörasin mina muidugi uuesti mökuks ära ja leidsin järgmise "mõrra", keda sõber sai vihkama hakata. Tänaseks päevaks on minu ja sõbra teed lahku näinud. Vihatud naine püsib siiani mu kõrval ja baari mind ei luba. Üks armunud möku jälle Eestis juures!