Niskohuzi sõnul pildistas ta Kiievis toimuvat, kui miilits ta kinni võttis, teda peksis ja tema näole noahaavu tekitas.

"Kõik, mis ma tundsin, oli valu. Ma nägin nende silmadest, et nad nautisid seda," ütles Niskohuz. "Nad võtsid mu riidest lahti ja sundisid mind paljalt ringi kõndima," lisas ta ja kirjeldas, kuidas miilits sundis teda Ukraina hümni laulma, enne kui nad kordamööda teda lõid.

Pärast neli tundi kestnud piinamist viidi noormees haiglasse. Talle esitati süüdistus miilitsale vastuhakus. Tudeng külastas mässajate kogunemispaigas oma vanaisa, kes peab preestri ametit.

Hetkel on noormehe haavad kaetud rohelise antiseptikuga, üle tema lauba on näha sügavat lõikehaava, murtud on ka ühe käe luu.

Ukraina meeleavaldused algasid detsembris protestiks president Viktor Janukovõtši otsuse vastu mitte allkirjastada assotsiatsioonilepet Euroopa Liiduga. Seni on rahutuste keskmeks olnud pealinn Kiiev, kus sel nädalal on vägivaldsetes kokkupõrgetes hukkunud mitu inimest.

17-aastane noormees pole aga ainus, kellega eriüksuslased jõhkrutsesid. Vaata videot Ukraina miilitsa tegutsemisest!

Pühapäeval puhkesid meeleavaldajate ja miilitsajõudude vahel kokkupõrked, mis kestavad tänaseni. Hetkel kehtib Hruševskõi tänaval, mis on olnud kokkupõrgete tallermaaks, opositsioonipoliitik Vitali Klõtško saavutatud relvarahu.