"Olen näinud teda nii kesklinnas Viru tänaval kui ka Pääskülas Hesburgeri juures. Olen näinud teda täpselt sama asja tegemas vist 4 korda. Ilmselt käib ta ikka paljudes kohtades. Summa on tal alati 4.20 - siis antakse reeglina 5€. Viimane kord üritasin isegi mõned küsimused esitada, aga vastused on ebaloogilised ja ega ta väga neid anda ei tahagi," räägib üks lugeja.

"Detsembri viimastel päevadel küsis ka minu käest raha Sikupilli Statoili juures. Jäi mulje, et tegemist on noore fentanüülisõbraga - pupillid pisikesed nagu nõelad," ütleb teine.

"Seda preilit olen juba mitu korda kohanud Ülemiste parklas ja ka Ülemiste Statoilis. Räägib ülikiiresti ja iga kord on küsinud 4.20, et marsaga Kosele saada. Huvitaval kombel maksab marsapilet Kosele 3 euri. Eks preili avastas rahateenimise viisi. Edukam kui kaubanduskeskuse ees kükitada," arvab kolmas.

"Just eile haakis sama neiu end mu mehele külge Ülemiste keskuses, käitus täpselt samamoodi nagu tekstis kirjeldati ja tõepoolest saatis keeldumise peale sinnasamusesse. Hästi närvilise olemisega neiu," teab üks lugeja rääkida.

"Üleeile õhtul tuuseldas eelnimetatud tütarlaps Ülemiste parklas ringi, vakstust kott õlal. Raha küsis marsaga sõitmiseks 4.25€. Ei andnud," teatab teine.

"Olen ka sattunud ta otsa. Ükskord andsin siis 1€, sest no kaua võib. Siis kui talle ütlesin, et me juba vanad tuttavad, et päris mitu korda kohtunud, siis hakkas ta ruttu rääkima, et ei-ei tema on siin esimest korda ja äkki ajan kellegagi segamini. Suvel oli Õhtulehe servas pilt veel, et ta oli tagaotsitav pettuse pärast. Siis pani naerma küll," tunnistab lugeja.

"Olen ka sedasamust putukat Sikupillis näinud. Esimesel korral sai talle 2 euri antud, aga kui hakkasin teda seal pidevalt nägema, oli pilt selge, millega tegu. Niisiis saigi ükskord, kui ta juba kaugelt sammud minu poole seadis, öeldud talle, et tuttav lugu ja mine õige tööle. Selle peale tuli kohe selline sõim, et hoia mütsi," meenutab kodanik.

"Üleeile küsis Sikupilli parklas ja eile jooksis sama jutuga Ülemistes järele. Ma siis küsisin, et kas ikka tõesti ükski päev ei jagu raha kojusõitmiseks? Sellepeale arvas neiu, et ma olen idikas. Järgmine kord panen enne tutaka kirja selle idika eest, siis räägime edasi," lubab teine.

"Meilt kerjas ka tanklas. Loomulikult ei andnud. Oli kohe aru saada, et ajab jama. Arvata on, et tegu narkomaaniga - miks ta muidu tõmbleb ja nii närviline on?" küsib kolmas.

"Pühapäeva pärastlõunal nuias Ülemiste parklas mult. Summa võis sama olla, aga kindel pole. Ütles, et tahab Kose risti sõita marsaga vms. Paar senti andsin," räägib lugeja.

"Sikupilli juures tanklas oli jah sama tüdruk, küsis sente. Andsin siis 2-eurose. Vaatasin, mis ta edasi teeb - käis aga järjest kõik tanklas olnud autod läbi. Tundus, et mitmest sai lisa ka," ütleb teine.

"Mul on kaks korda selle tüdrukuga kokkupuude olnud: esimene kord andsin talle, sest mul oli siis raha, aga teine kord ei saanud anda, sest polnud midagi. Ütlesin, et mul ei ole midagi ja siis saatis ta mu päris julgelt m...nni," kurdab kolmas.

"See Sikupilli parkla on üks tõsine huumorikool ja ega seal igav kunagi hakka - kellel on bensiin otsa saanud, kes tahab kuskile sõita, kes tahab suitsu küsida jne. Elu käib," arvab lugeja.