Mehed on niigi alati vähemuses ja koorid otsivad neid tikutulega. Nüüd siis tahetakse neist enamik rajalt maha tõmmata. Las siis laulavadki vaid nais- ja lastekoorid. Nimetagem edaspidi rahvapidu karskusliidu laulupäevakeseks. Rahvapeo mõõtu sealt enam küll välja ei venita.

Olen käinud laulupidudel juba 45 aastat, aga ei ole mina joomisega mingit hullu probleemi täheldanud. Vorstikärsatajate hais levib küll üle platsi üpris ebameeldivalt ja igal järgmisel korral järjest hullemalt. Alustada võiks nende piiramisega.

Üksikuid, kes alkoholi tarbimisel piiri pidada ei mõista, on alati ja kõikjal meie ümber - eks siis pange turvad ja politsei paremini tööle ja korjake need töllerdised ära. Mitte ainult laulupeolt vaid ka tänavailt ja mujalt avalikest kohtadest.

On ikka haigeid ideid inimestel, et ainult saaks jälle kellelegi midagi ära keelata ja veel suur kiidukoor taga. Mulle aitab, olen neid laulupidusid juba isegi saanud, norm sai nüüd järsku täis. Ma võin ja olen ka terveid pidusid purukainena mööda saatnud, see pole mu jaoks probleem, aga mulle põhimõtteliselt ei meeldi, kui keegi hakkab minu eest otsustama, mida ja millal ma võin tarbida. See valik peab jääma mulle ja kui ma olen lääbakil, mida pole veel elu jooksul kordagi juhtunud, eks siis lohistatagu mind kainerisse - aktsepteerin täiesti.

Edu teile selle laulupeo vussikeeramisel!