Hollande mõistis artikli hukka kui rünnaku tema õiguse vastu privaatsusele ja teatas, et kaalub kohtuasja algatamist Closer' vastu, vahendab AFP.

Lugu avaldatakse pärast kuid levinud kuulujutte.

Closer väidab, et Hollande sõidab regulaarselt motorolleriga läbi Pariisi, et veeta öö koos 41-aastase armukesega.

„Uue aasta paiku ühines riigipea kiivris pea näitlejannaga tema korteris, kus tal on tekkinud komme ööd veeta,“ kirjutas Closer oma veebilehel.

Lugupeetud nädalaleht L'Express kirjutas eelmisel kuul, et presidendipalee julgeolekuteenistused on üha suuremas mures härra Hollande'i sagedaste „hüppeskäimiste“ pärast.

Closer teatas, et fotod tekitavad muret julgeoleku pärast, sest riigipead saadab vaid üks ihukaitsja, kui ta sõidab läbi poole Pariisi Gayet' korterisse.

Ihukaitsjal on isegi kaasas croissant'id, teatas Closer.

Hollande elab koos ajakirjanikust kaaslase Valérie Trierweileriga, kelle pärast jättis ta maha sotsialistist poliitiku Ségolène Royali, kellega tal on neli last.

Gayet, kes oseles ühes Hollande'i 2012. aasta valimisreklaamis, esitas märtsis kaebuse kuulujuttude pärast nende armuafääri kohta.

Gayet on tuntud tele- ja kinonägu, kes on osalenud enam kui 50 filmis. Tal on kaks last.

Kui asi kinnitust leiab, järgib Hollande Prantsusmaa presidentide ja teiste kõrgete riigiametnike vana armukesepidamise traditsiooni.

Jacques Chiracil arvatakse olevat olnud palju abieluväliseid vallutusi, nagu ka tema eelkäijal François Mitterrand'il, kellele armuke isegi tütre sünnitas.

Parandamatu naistemehena kirjeldati ka Valéry Giscard d'Estaing'i. Hiljutises raamatus vihjas ta isegi afäärile printsess Dianaga.

Prantslased on oma juhtide üleaisalöömiste suhtes sallivad ning see ei mõjuta poliitikute populaarsust.