Korp rääkis Delfile, et ta kvalifitseerub linnaplaneerimisameti juhataja asetäitjaks.

"Kindlasti on selles töös olulisel kohal teadmised ja kogemused, mille sain linnaosavanemana. Olen juhtinud ka Kristiine halduskogu linnakujundamise ja –planeerimise komisjoni. Mõlemad valdkonnad on väga tihedalt seotud tänase tööga," ütles Korp.

"Ehitustegevusest ja seotusest sellega võin veel esile tuua Tallinna Laste Turvakeskuse laiendamise ja ülesehitamise," lisas ta.

Korpi sõnul on tema tööülesandeks teha järelevalvet Tallinna linna ehitustegevuse toimimise osas. "Juhul, kui ehitamine ei toimu seaduslikult, rakenduvad erinevad ettekirjutused ja hoiatused. Kogu Tallinna ehitustegevus peab olema hästi planeeritud ning lähtuma piirkonna miljööst ja elukeskkonnast," sõnas Korp.

Tallinna linnavalitsuse kodulehelt selgub, et linnaplaneerimise juhi asetäitja põhipalk on 1733 eurot, linnaosavanemana teenis Korp 2078 eurot kuus.

Korp oli kuni 2013. aasta kohalike omavalitsuste valimiseni Nõmme linnaosa vanem, enne seda Tallinna laste turvakeskuse juhataja. Ta on õppinud Tallinna ülikoolis sotsiaaltööd.