Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Ermi sõnul on tütarlaps haiglast kodus, kuid üle kuulatud teda ei ole.

Prokuratuuri esindaja sõnul juurdlus õnnetuse asjaolude välja selgitamiseks jätkub ning kuigi varasemalt on avalikustatud surmaauto juhi Madis Kruusma joove, siis teiste kannatanute terviseandmeid, sealhulgas võimalikku alkoholijoovet prokuratuur esindaja sõnutsi avalikustada ei saa.

Novembri alguses Haapsalust mõne kilomeetri kaugusel juhtunud nelja noore mehe surmaga lõppenud liiklusõnnetus toimus kohe pärast parklast väljasõitmist, mil nende auto kaldus vastassuunavööndisse.

Haapsalu poole parempööret tehes ei sõitnud 23-aastane juht õigesse sõiduritta, vaid keeras vastassuunavööndisse, kus liikus samal hetkel vastu veoauto Scania.

Avariis hukkusid BMWd juhtinud 23-aastane Madis, 19-aastane Andres, 21-aastased Krister ja Reio. Sõiduautos viibis ka 15-aastane neiu, kes viidi raskes seisundis Põhja-Tallinna regionaalhaiglasse.

Veoautot juhtinud mees oli kaine, sõiduautot juhtinud Madis Kruusma oli ekspertiisi andmetel õnnetuse hetkel 2,2- promillises alkoholijoobes.

Viies autos olnu, 15aastane Anett, pääses õnnetusest eluga ning pidi mitu nädalat haiglas veetma.