"Tujurikkuja" saade algas juba tuntud julge kuraasiga. On ju Sepp ja Avandi varemgi meedias sõna võtnud, et võivad nalja teha kõigi ja kõige üle. Naljategemise objektiks võeti 1994. aastal uppunud reisiparvlaev Estonia juhtum. Klipis kirjeldati Meremuuseumis eksklusiivse tuuri tegemise võimalust merepõhjast üles tõstetud alusel.

Näitusshow käigus on võimalik tutvuda reisijate isiklike esemetega nagu botas, kassettpleier ja katkine pruun kamm. Lastebasseinis korraldatakse põnev veealune seiklusmäng: "Leia üles kapten Piht!" Kuulsamaid hukkunuid hakkavad laval parodeerima Mart Sander ning superstaari-saatest tuttav Karl-Erik Taukar. Täpselt kell 00.55 ujutatakse kogu ekspositsiooniala veega üle ja külalised upuvad eksklusiivselt just nagu parvlaev Estonial! Lisavõimalusena saab näitusealal pidada ka pulmi, matuseid ja suguvõsakokkutulekuid.

"Tujurikkuja" saate parim pärl tuli seekord Tallinna lugupeetud linnapea Edgar Savisaare lüürilise loo "Kaunis maa" parodeerimisest. Sepp ja Avandi on varemgi naelapea pihta tabanud just muusikaliste numbritega. Möödunud aastast on siiani kummitama jäänud kannatustest pajatav muusikaline pala. Nimeks oli tookord "Nii halb on olla eestlane" ning üles said loetletud kõik läbi ajaloo eestlasi kimbutanud hädad. Samal ajal naeruvääristati ülejäänud maailma kannatusi ning tituleeriti meie rahva omad siiski ülimaks.

Seekordses Savisaare loo moderniseerimises võeti luubi alla linnapea käitumine liikluses, kahtlase raha kasutamine kiriku ehitamisel ning internetikommentaatori Priit Kutseri lojaalsus. Kogu loo vältel kiitiski Kutser härra Savisaart andunult ning lõpuni pühendunult. Oma vaimse isa suure silmaplakati ees lausa piitsutas noor jünger oma kõhna keha, et loole õiget vunki juurde anda.

Henrik Normanni juhitud "Edekabeli" paroodiasaates suutis naerutada "Prillitoosi" lõik laulu- ja tantsupeo füüsilistest katsetest. Seekord kostümeeriti Normann meie oma Kihnu Virveks - Elfriide Kösteriks. Memm pandi käbedasti pooltteist kilomeetrit jooksma ning teibaga kõrgust alistama. Iga kord jäid vanadaamil siiski loetud sekundid ja sentimeetrid normist puudu ning raske trenn muudkui jätkus.

Ülejäänud lõigud Normanni saatest meelde ei jäänud, kuna midagi põrutavalt naljakat sealt leida ei suutnud. Aasta jooksul oleks võinud vast väheke erksama saate kokku monteerida. Praegusel kujul jäi aasta viimasele päevale ETV poolt väärikas punkt panemata.