Ta möönis, et reitingut mõjutasid kindlasti aasta jooksul erakonda räsinud skandaalid. "Ükski skandaal ei mõju positiivselt, sellega saab langenud reitingut seletada," sõnas ta.

Boroditš toonitas ka, et opositsioonis on rahvale lähemal olemine lihtsam ja saab lubada toredaid asju, mida valitsuses olles ei ole alati võimalik realiseerida. Lisaks on tema hinnangul paratamatu, et inimesed kipuvad väsima neist, kes on pikalt võimul olnud.

Kas Boroditš võiks olla trump järgmistel valimistel vene valijaskonna Reformierakonna poole meelitamisel? "Mulle ei meeldi need nimetused, kaart, tempel, mis iganes. Ma arvan, et kõik parteiliikmed panustavad erakonna ja riigi hüvanguks," ütles ta.

Möödunud aastast pidas ta kõige märkimisväärsemaks põhiseaduskomisjonis tekkinud arutelusid rahvakogust ja erakonna- ja valimisseaduse menetlemisest. "Rahastamine on nüüd läbipaistvam, erakonda on lihtsam teha," oli ta positiivselt meelestatud.

Reformierakond oli detsembri seisuga madalaima toetusega erakond, olles 19 protsendiga neljandal kohal. Kõige suurem toetus oli Keskerakonnal (32%), järgnesid Sotsiaaldemokraadid (23%) ja IRL (20%).