Kodanik nr. 1:

"Tahtsin täna hommikul sõita plaani järgi Hagudist (Rapla kandis) kell 6:41 väljuma pidava rongiga Tallinnasse, aga rongi ei olnud käigus, kuigi eelnevalt nii peatus.ee-st kui ka elron.ee kodulehelt vaadatuna pidanuks see rong käigus olema. Ootasin rongi umbes 20 minutit, seejärel loobusin. Nüüd uurides Elroni kodulehel olevat pdf-kujul sõiduplaani, selgub, et see rong on käigus ainult tööpäeviti!

Kui rong on käigus tööpäeviti, siis miks on see siiski nii Elroni kui ka peatus.ee otsingus nähtav 1. jaanuari kohta otsides? Elron ise soovitas eile, kui nende koduleht terve päev maas oli, kasutada peatus.ee otsingut. Aga seegi on ju vale?"

Kodanik nr. 2:

"Elronil on küll modernsed rongid, aga süsteem on endiselt kiviaegne. Tahaks homme reisida kuid diiselrongide sõiduplaani ei leia kuskilt. Uus sõiduplaan oleks pidanud ammu olema valmis ja peale Edelaraudtee töö lõppu olema saadaval. Ei ole sellise asjade kulgemisega rahul!"

Kodanik nr. 3

"Uue firma tulek on paljutõotav. Ehk kõik maas. Rääkimata, et kui ma hommikul proovisin pileteid vaadata, siis oli suur segadus - I klass ja teised kõik sama hinnaga - ja täiendavad leheküljed, kust infot otsisin, andsid juba siis errorit."

Lisaks kodanike kriitikale oli Elroni kodulehekülg, kust pileteid osta saab, täna lõuna ajal maas.

Elron: ei tööta vaid piletimüük

Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste ütles täna meediale saadetud teates, et Elron kodulehe kaudu on kõigil reisijatel võimalik kasutada sõiduplaaniotsingut, kuid hetkel ei tööta tulenevalt pangalinkide seadistamistöödest kodulehe otsimootoris piletimüük. „Planeerime seadistused lõpetada tänase päeva lõpuks,“ lubas Kaareste.

Kõik väljumised on Kaareste sõnul aga toimunud plaanipäraselt ning täna hommikul kell 5:00 väljus esimene uus diiselrong Narva-Tallinn liinile.