Kõik teadaolevad rikked on tänaseks kõrvaldatud Saare-, Hiiu-, Põlva- ja Ida- Virumaal, samuti Tallinna ja Tartu linnades. Suurtel liinidel ehk keskpingevõrgus on elektrivarustus taastatud ka Pärnu-, Valga- ja Võrumaal.

Kõige rohkem on hetkel vooluta majapidamisi Harjumaal (4700), Järvamaal (3400) ja Raplamaal (2280).

"Kui mujal maakondades peaksime riketega ühele poole saama uue nädala esimestel päevadel, siis Järva- ja Raplamaal võib viimaste liinilõikude ehitamine aega võtta kolmapäevani ja Harjumaal ka neljapäevani," hindas olukorda Elektrilevi juhtimiskeskuse juhataja Taivo Tõnne.

Tema sõnul on ilm võimaldanud nädalavahetusel jõudsalt elektrivõrgutöid teha ja maakondadest, kus liinid korras, suunduvad rikkemeeskonnad teistesse piirkondadesse appi.

Elektrilevi tuletab meelde, et katkenud elektriliine ei tohi mingil juhul puudutada ega neile läheneda, kuna juhtmete alune maapind võib olla pinge all ning anda eluohtliku elektrilöögi. Kui inimesed märkavad ohtlikke olukordi või neil on infot puu asukoha kohta liinil, palub ettevõte helistada rikketelefonil 1343. Samal numbril saab häälsõnumi abil ka kõige värskemat infot rikete likvideerimise prognoosaegade kohta.