Peeniseks riietunud tütarlaps kargas ligi ja surus mulle kondoomid pihku, ise kisendades päheõpitud teksti: “Võtke kondoomid! Kaitske end ja TÄNA, ainult TÄNAAAA saate end tasuta HIV-testida. (tirib käest). Näete siin, tulge, näidake oma lastele eeskuju!!!”

Jäin hämmeldunult ja sõnatult laste küsimusterahe alla: “Miiis ta andis, emme, miiis ta andis, kas šokolaadi? Nääiita! Kuhu ta meid saatis?”

Ma suutsin vaid pomisedes ja sõnu ning vastuseid otsides lapsi kiirelt kinokassade poole talutada ähvardusega, et jääme kinno hiljaks. Hiljem tuli pähe, et jah, oleks võinud öelda tütarlapsele, et tõesti, hea võimalus. Lastele ütlen, et oodake, ema käib suguhaiguste kontrollis. Olen küll juba 15 aastat abielus, kuid eks elus tule ikka ühtteist ette ja noh, teeme ikka testid ära ja ma näitan teile eeskuju.

Ma tõesti ei suuda uskuda, et see targeteerimine oli neil keset pühapäeva kl 14 kaubanduskeskuses kino ees, kus algas posu lasteseansse. Tegu oli nimelt tasuta HIV-testimise kampaaniaga ja peeniseks oli Billy Boy maskott, õnneks lapsed ei küsinud, mis see on.