Nüüd kasutatakse katuseraha siis järgmisel aastal ETV- s MM- i näitamiseks.
ETV "Pealtnägija" katuserahad rahva ette taas tõigi.

Riigikogu katuseraha on selline must raha, mida rahvasuu võiks nimetada "haisvaks rahaks", sest see antakse riigikogulastele vaikimise eest. Samas tekib küsimus, et kas riigikogulased (kes on rahvasaadikud) teevad seadusi iseendale, et nad lasevad endid katuserahast mõjutada?

Nüüd teatas Delfi uudist, et riigikogu eraldas ERR-ile järgmisel aastal MM- i näitamiseks 315 000 eurot katuserahade arvelt. Põhimõtteliselt on see niinimetatud katuseraha siiski maksumaksja raha riigikassast.

Spordisõbrad on nüüd kindlasti õnnelikud, et nad saavad kasvõi selle katuseraha arvelt MM-i vaadata, aga kõik inimesed pole spordihuvilised ja neile on see suva.

Mina näiteks tahan vaadata ETV-st meelelahutussaateid ehk estraadi. Juba kaua aega pole ETV teinud ühtegi estraadisaadet, mida oleks hea vaadata.

Kunagi tehti "Ppp 81" ja muid taolisi saateid aastavahetuse programmi ning estraadisaateid tehti aastaringselt. Miks nüüd ei tehta neid enam?

ETV saab riigikassast raha saadete tegemiseks. Kuhu see raha siis kaob, et ekraanile midagi põnevat ei ilmu?

Nüüd siis saavad spordisõbrad nautida musta ja haisva raha arvelt MM- i. Katuserahad on "aidanud" kapitalistidel toimida just selliselt, nagu nad on soovinud ning nüüd siis see raha peab rõõmustama nüüd spordifänne.

Kas selline poliitika on tõesti heaks kiidetav?