Stalnuhhini sõnul on ettepaneku toetajad küll heasüdamlikud, kuid kahjuks lihtsameelsed inimesed. Ta peab riigikokku lastetoa tegemist raha raiskamiseks.

"Kui homme keegi hakkab koguma allkirju ja rääkima sellest, et tal on kas ema või isa keegi vanem inimene on raskelt haige ja tal on õhtuti vaja teda jälgida ja tal on vaja siia kuskile haiglapalatit, et ta saaks nende pikkade istungite ajal teda õigel ajal hooldada. Kas me lähme ja otsime ruumi, selleks et selline palat siia teha?" küsis Stalnuhhin.

Järgmiseks küsis ta, et kui keegi hakkab rääkima oma lemmikloomast ja tahab teha riigikogusse oma koerale mingi kuudi, kas sellega hakatakse siis ka tegelema?

"Kui proua Pakosta teatab homme meile, et sellepärast, et siin on õhtused istungid, ei saa ta kirikus käia ja tegelikult oleks õige as iluua siia kodukirik, kas me tuleme ka sellele vastu?" päris Stalnuhhin. "Või teeme mingi riigikogu köögi, kus ta saaks õhtuti valmistada süüa, selleks et aega mitte raisata, sellepärast, et päev on liiga pikaks läinud."

Stalnuhhini sõnul on Pakosta pakutud lastetoa rajamise idee rahva silmis väga naljakas. Ta tegi riigikogu juhatusele ettepaneku, et otsustatakse remontida ruum nr 103 ja sinna lastetuba teha, siis selle eest maksaksid mitte maksumaksjad, vaid need, kes sellega nõustusid.

Lastetoa ja Pakosta kaitseks võttis sõna Inara Luigas, kes ütles, et kui riigikogus on juba suitsuruumid ja muud ruumid, kus saadikud saavad isegi teinekord veiniklaasi tõsta, siis lastele pühendatud nurk on suurepärane idee.