"EMT tegi kampaaniat ja postitas tasuta reklaamstardikad kõikidesse postkastidesse. Selle tulemusena on pooled postkastid majades ära lõhutud, kuna teatud kontingent soovib saada tasuta kõnekaarte. Küsimus nüüd EMT-le, et kas oma reklaamikampaaniasse on nad planeerinud ka need postkastide remondikulud?

Julgen arvata, et selliseid lõhutud postkaste võib olla tuhandeid, kui mitte kümneid tuhandeid. Meie majja Narvas Kangelaste tänaval paigaldati eelmisel aastal uued postkastid ja nüüd on mõned juba puruks. Tõenäoliselt kõiki ei jõutud veel katki teha ja see töö jätkub lähipäevadel. Tõsiselt nördimapanev olukord ja möödapanek korraliku firma poolt!" kirjutab lugeja.

EMT loobub edaspidi Narvas sarnastest postitustest

"Palume EMT poolt südamest vabandust, et meie heade soovidega tehtud postitus - väikese summaga kõnekaart, et inimesed saaksid teenust proovida - on tahtmatult toonud kaasa ebameeldivaid tagajärgi postkastide omanikele ja korteriühistutele.

Oleme teinud analoogseid postitusi kõikjal Eestis, nii linnades kui maal. Ka Narvas möödus eelmine postitus tänavu suvel probleemideta, mistõttu praegune olukord on ebameeldiv üllatus ka meile.

Palume veel kord vabandust ning loobume käesoleva postituse järel vähemalt mõneks ajaks analoogsetest postitustest Narvas," kommenteerib lugu EMT avalike suhete juht Kaja Sepp.