Vitsur pidas linnaosavalitsusega sel teemal pikka kirjavahetust. "Kas ma saan õigesti aru, et heakorratöid (koristada mahalangenud puulehed ja prügi) ei plaani linnaosavalitsus nimetatud territooriumil teostada, vaid tegevus piirneb vaid armatuuri eemaldamisega?" uuris Vitsur eelmisel nädalal. Nimelt oli haljasalal ka ohtlik metallarmatuur, mille likvideerimise lubadus oli esialgu linnaosavalitsuse ainus vastus Vitsuri kirjadele.

Linnaosa vastus Vitsuri kirjale oli põiklev. "Linnaosa haljasaladelt teostatakse prahi koristust igapäevaselt. Mahalangenud puulehtede koristus on meil korraldatud heakorratöödele suunatud töötute abil. Praegu teostame magistraalteede äärsetel aladel lehtede riisumist. Aktiivsete elanike poolt kokku riisutud lehehunnikud ja lehekottide äraveo saame tellida koheselt. Organiseerijale saame laenutada rehasid ja anda prügikotte," kirjutas vastu Urmas Kõpp linnaosavalitsusest.

Vitsur jätkas kirjavahetust linnaosavalitsusega, nõudes selget vastust, millal rämps ära viiakse. Vastust oma kirjale ta ei saanudki, aga oma üllatuseks märkas ta sel nädalal, et rehadega mehed riisusid lehti ja ka rehvid ja muu rämps oli ära viidud. Ta lootis, et kokkuriisutud lehed viiakse ka korralikult ära ning järgmisel aastal käib haljasala koristus ilma kurjade kirjadeta.

Haljasala peale nõudlikke kirjasid: