Kahtlust, kas minna kakluse vahele või mitte, Raigol ei olnud. "Naine oli hüsteerias ja pisarates, kuna tema meest peksti. Ei saa ju nii inimest jätta."

Raigo selgitas Delfile juhtunut nii: "Oli pühapäeva õhtu. Läbi kesklinna kodu poole sõites nägin parklas kaklust ning otsustasin lähemale sõita. Järgmisel hetkel jooksis minu poole naisterahvas, kes palus abi ja ütles, et tema meest pekstakse."

Kümme aastat hobi korras turvatööd teinud ja korduvalt ohtlikke olukordi lahendanud Raigo läks viiest mehest koosneva kaklejate pundi juurde ning üritas selgitada, kes keda peksab ja miks. "Kaks meest olid väga agressiivsed."

Mehe sõnul ei tahtnud abielupaar politseiga tegemist teha ja nad lahkusid sündmuspaigalt. Kuna Raigo märkas, et kurjategijad läksid paarile järgi, järgnes ka tema.

"Teisel tänaval toimus juba suurem rüselus, seal oli kokku paarkümmend inimest. Nägin, et on parem võtta abielupaar oma auto peale ja ära minna. See oli kitsas ja pime tänav, ega seal turvaline liikuda ei olnud," rääkis Raigo.

"Tagantjärele on tunne, justkui oleks pea ees tundmatusse vette hüpanud. Aga pole hullu," rääkis Raigo, kelle sõnul olid tülitsejad tarbinud ka alkoholi.

Tänavu 28. jaanuari hilisõhtul sõitis Raigo autoga Kuressaare kesklinnas, kui märkas ühes parklas kaklust. Raigo lahutas selle ja aitas kannatanutel lahkuda. Peagi aga märkas ta, et ründajad on asunud kannatanuid jälitama. Raigo järgnes neile uude peksmiskohta, kuhu oli kogunenud juba ka umbes kakskümmend pealtvaatajat.

Ta sõitis autoga rahvahulga keskele ja lõpetas taas peksmise. Kuna oli karta, et kannatanud võivad jälle ohvriks langeda, võttis ta nad oma autosse ja blokeeris peksjate auto, et need ei saaks enne politseid lahkuda. Politsei saabudes näitas Raigo neile peksjad kätte, ise aga viis kannatanud haiglasse.