Näituse pidulik avamine toimub täna, kuid laiem publik pääseb näitust uudistama 16. novembri hommikust, mil angaarid on avatud 33 tundi järjest.

Septembris kirjutas Eesti Päevaleht, et merepõhjast pärit esemed on üles tõstetud 2010. aastal laeva hukkumiskohale tehtud ekspeditsiooni käigus.

Näitus taasloob laeva kajutid ja kesk­trepi, mida paljud on näinud kuulsas James Cameroni filmis. Lisaks on lennusadamas rida üritusi, nende seas ka järgmise aasta alguses korraldatavad glamuursed õhtusöögid, kus gurmaanid saavad järgi proovida Titanicu söögikohtade menüüd. Näitus „Titanic. Lugu, leiud, legendid” on avatud järgmise aasta märtsi lõpuni.

Näituse kümnes ruumis on kokku üle 200 originaalse detaili nii laevast ja selle sisustusest kui ka kunagiste reisijate isiklikke esemeid, mis pärast pikki aastakümneid ookeani põhjas on tõstnud endaga pinnale ka unustatute lood. Titanicu pardale ja tema ajastusse aitavad Sul sisse elada esimese klassi laevakoridori, erinevate klasside kajutite ja muidugi kuulsamast kuulsama peatrepi rekonstruktsioonid.

Näitus "TITANIC: lugu, leiud, legendid" jääb avatuks kuni 30. märtsini 2014.