Abilinnapea sattus ise kolmapäeva hommikul intsidenti linnavalitsuse ees. "Minu töökoha ees oli õllepudeliga vehkiv inimene, kes pildistas kõiki inimesi ja sõidukeid. Kui ma aitasid ühel daamil lapsetooli tõsta, teatas ta, et need on meie prostituudid ja armukesed, kellega töö ajal tegeleme. Vabandust, aga see daam oli mu tütar. Ja tegin talle füüsilise noomituse. Mitte küll tugeva, aga kerge. Mina ei kavatse taluda sellist asja Tallinna linnas, et avalikult päeva ajal alkoholipudeliga vehkivad purjus inimesed teatavad, et neil on mingisugused õigused. Ega ikka ole küll!" sõnas Klandorf.

Klandorfi sõnul toimus hiljuti linnavalitsuse kohtumine kesklinna politseijaoskonna politseinikega seoses vanalinnast kasvanud kaebuste hulgaga.

"Teatud tänavatel segavad baarid inimeste elu, seda eriti eriti nn Bermuuda kolmnurgas. Hetkel kogub politsei materjale, mis saadetakse linna," sõnas Klandorf linnavalitsuse pressikonverentsil

Klandorf lisas veel, et Tallinna vanalinnas Suur-Karja tänaval on selle aasta esimese kümne kuuga registreeritud 360 kuritegu.

"Me räägime teelõigust, mis on vaid 50-60 meetrit pikk. Need 360 kuritegu ei ole kergemad väärteod, vaid röövimised, vargused, kehalised väärkohtlemised jne" sõnas Klandorf ning lisas, et kaubandustegevuse seadus võimaldab tegelikult piiranguid.

Abilinnapea sattus ka ise kolmapäeva hommikul intsidenti linnavalitsuse ees. "Minu töökoha ees oli õllepudeliga vehkiv inimene, kes vulgaaritses minu tütrega. Tegin talle füüsilise märkuse. Selline olukord pole normaalne, kus keset päeva avalikult õllepurgiga vehkivad inimesed karjuvad, et neil on õigused," sõnas Klandorf.