Juhtum leidis aset öösel kella 4 paiku, kui naine liikus vanalinnast kodu poole. Naine hakkas mehele vastu ning pääses vigastusteta põgenema.

Põhja prefektuurist kinnitati, et laupäeval tehti neile samasisuline avaldus ning juhtumit uuritakse.

"Alasti mees tikkus naisele ligi ja kui too häält tõstis, siis mees jooksis minema," ütles politsei pressiesindaja. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Noor naine rääkis Delfile, et tundis rünnaku ajal surmahirmu. "Õnneks olin tugevam. Kandsin madalaid jalatseid, mille tõttu gravitatsioon mind eriti mõjutada ei saanud ning olin piisavalt kaine, et talle vastu hakata," selgitas naine.

"Vigastusi ei olnud, ainult sellest sellest, et ta mind sülle üritas krabada, on põlv valus. Nagu peig üritab pruuti sülle võtta, sama võtet proovis ka tema," lisas rünnaku ohver.

Ohver kirjeldas juhtumit ka oma Facebooki-seinal: "Kallid tüdrukud, olge öösel vanalinnast koju kõndides eriti valvsad, sest täna öösel kella nelja paiku tuli mulle mingi friik Tornide väljakul kallale. Tegemist oli umbes kahe- või kolmekümnendates eluaastates 168cm vene rahvusest mehega, kes täiesti paljalt minu juurde sammus.

Kuna kuulasin klappidega muusikat ning sõin samal ajal ja Tallinnas liigub reede varahommikul teadupoolest igasuguseid friike, siis ei teinud temast esialgu välja. Tõmbasin ühe kõrvaklapi igaks juhuks välja ja jooksma ta hakkaski.

Järgnes kähmlus ning kuna teadupoolest olen tugev tüdruk ja ära joodud jooke polnud jalgu tuimaks tegevalt palju, siis võitsin mina. Kuna aga nägin ta nägu, siis mul pole õrna aimu kah kuidas see lugu muidu oleks võinud lõppeda. Arvatavasti oleksin praegu lebanud läbi vägistatuna ja surnuna kuskil Schnelli pargi tiigis või mujal.

Ma olen Vanalinna külje all elanud juba 8 aastat ning sellist idiootsust pole ma veel näinud. Politseile on muidugi teada antud. Anyway, paluge enda sõpradel end koju saata või kasutage taksot."