Auto juhtinud rallisõitja Madis Kruusma jagas oma Facebooki lehel vaid neli päeva enne traagilist õnnetust politsei foto, millel oli kirjas: "Iseenda matustele pole vaja kiirustada! See on elu suurim viga ja tegu, mida sinu lähedased ei andesta."

Pühapäeva hommikul kella 7 paiku juhtus Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Herjava küla lähistel üliränk liiklusõnnetus, kui veokiga kokku põrganud sõiduautos sai surma neli kohalikku noormeest.

Lääne-Nigula vallas toimunud üliraskest liiklusõnnetusest sai politsei teate mõni minut pärast kella seitset hommikul. Esialgsetel andmetel sõitis sõiduauto BMW kõrvalteelt peateele, kaldus vastassuunavööndisse ning põrkas kokku veoautoga Scania.

Kokkupõrkes hukkus neli noort meest, kellest üks oli 19-, kaks 21- ja üks 23-aastane, autojuhi kõrvalistmel viibis ka 15-aastane tütarlaps, kes toimetati vigastatuna haiglasse.

Üks hukkunutest oli Läänemaal tuntud rallisõitja Madis Kruusma, kes oligi õnnetuse hetkel roolis.

Delfi andmetel osteti õnnetusse sattunud sõiduauto kõigest kaks nädalat tagasi ja sõiduauto juht oli varem kihutamiste ja liiklusmärkide eiramise tõttu korrakaitsjate tähelepanu all.