Täna hommikul kella 7 paiku põrkasid Läänemaal Ridala vallas kokku veoauto ja sõiduauto, õnnetuses hukkus sõiduautos olnud viiest inimesest neli, teatas Delfile Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Politsei sai kell 7.07 teate Läänemaal Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Herjava küla lähistel toimunud liiklusõnnetusest. Kokku põrkasid sõiduauto BMW ja veoauto Scania, sõiduautos olnud viiest inimesest neli hukkusid, üks toimetati haiglasse. Veoauto juht vigastada ei saanud.

Veoauto liikus Haapsalu suunast Tallinna poole ning esialgse info kohaselt sõitis kõrvalteelt peateele sõiduauto BMW, kaldus vastassuuna vööndisse ning põrkas veoautoga kokku. Õnnetuses hukkusid neli kohalikku noormeest, üks 19-aastane, kaks 21-aastast ja 23-aastane, kes juhtis sõiduautot. Juhi kõrvalistmel olnud 15-aastane tütarlaps toimetati haiglasse.

Politsei teavitas hukkunute ja vigastatu lähedasi juhtunust. Esialgseil andmeil tagaistmel turvavööd kinnitatud ei olnud, juhi ja kõrvalistmel sõitnu turvavöö kinnitamine on selgitamisel. Veoauto juht vigastada ei saanud, ta on kaine.

Hukkunute võimaliku joobe tuvastab ekspertiis.

Õnnetuse tõttu oli liiklus suletud ja politsei suunas ümbersõidule, kuid praeguseks on tee liikluseks avatud.

Päästekeskuse pressiesindaja Viktor Saaremetsa sõnul tuli päästjatel inimeste kättesaamiseks auto ümbert ära lõigata.

Jaga
Kommentaarid