Tööotsimiskeskkonda CV Keskus on TTV püstitanud kuulutuse, milles otsitakse televisioonitehnika inseneri, programmi väljastajat, kultuuri-ja politseivaldkonna reportereid ja krimisaadete produtsenti.

Kandideerima oodatakse kõiki, kes on oma töös täpsed ja kohusetundlikud, omavad vastavat haridust ja töökogemust ning on head suhtlejad ja orienteeritud meeskonnatööle.

Tallinna Televisiooni juhatuse liige Toomas Lepp põhjendas uute reporterite ja toimetajate töölevõtmist vajadusega laiendada TTV uudistesaadet "Täna". 

"Iga organisatsioon areneb olles pidevas muutumises. Nii ka Tallinna Televisioon. Vajame uusi sisutoimetajaid/produtsente, reportereid ja insenere," ütles Lepp Delfile.

"Täiustame sügisel kenasti käima läinud tunnist uudistesaadet "Täna". Et selline programm oleks täiuslik, siis peab ta katma kõiki eluvaldkondi, olema operatiivne ja sisuliselt mitmekesine. Juurde tulevad välisuudiste, spordiuudiste ja krimiuudiste rubriigid. Viimane hakkab sisaldama põnevamate uudiste kõrval Tallinnast ka sisulisemaid kohtulugusid ning andma inimestele nõu juriidilistes küsimustes," lisas Lepp.

Lisaks suurendatakse Lepa sõnul kultuuri- ja spordiuudiste mahtu ning uuest aastast lisandub Tallinna TV programmi saade "Spordiministeerium". Kui leiatakse ka vastav produtsent, siis laieneb Lepa sõnul krimiuudiste rubriik ka pikemaks saateks.

"Oluliselt täieneb ka uudistestuudio tehnika ning otselülituste arv - et sellega tehniliselt hakkama saada, peame leidma juurde ühe inseneri," lisas Lepp.

Kõik kulud on Lepa teatel planeeritud tuleva aasta eelarvesse, mida käsitleb Tallinna linnavolikogu detsembris. Iga uue inimese palk sõltub aga juhatuse liikme väitel eelkõige tema võimetest.

Tallinna TV-le eraldati linna eelarvest tänavu rekordiline ligi kolm miljonit eurot, mullu oli TTV eelarve kokku 2,9 miljonit eurot. Tallinna TV-s on praegu palgal 35 inimest