25. oktoobril kella 7.40 ajal teatati politseile, et Keilas Luha tänaval põleb maja. Kustutustööde käigus leiti majast noahaavadega 54-aastase naise surnukeha. Juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust tapmise paragrahvi alusel.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põderi sõnul kahtlustatakse kuriteos naise 27-aastast poega, kes paigutati täna kohtu loal sundkorras raviasutusse. "Seal viiakse tema suhtes läbi kohtupsühhiaatria-psühholoogia kompleksekspertiis," teatas Põder.

Hiljuti teatas ka prokuratuur, et politsei teeb toimunu asjaolude väljaselgitamiseks aktiivselt tööd. "Majas olevaid väärisasju ei olnud kaasa võetud, mis annab alust eeldada, et kuriteo motiiviks polnud varalise kasu saamine," ütles Põder paar päeva tagasi Delfile.

25. oktoobri hommikul kella 7.40 ajal andis häirekeskus politseile teada, et Keilas Luha tänaval põleb maja, kus võib ka inimene sees olla.

Sündmuskohal selgus, et tulekahju oli lokaalne ning kustutati suhteliselt kiiresti, tulekahju tekkepõhjuseks võis esialgsel hinnangul pidada süütamist.

Maja teiselt korruselt leiti 54-aastase naise vägivallatunnustega surnukeha, mis toimetati ekspertiisi.

Jaga
Kommentaarid