Margvelašvili juhtis 62,09 protsendiga ja talle järgnesid senise presidendi Mihheil Saakašvili Ühinenud Rahvusliku Liikumise kandidaat Davit Bakradze 21,9 protsendiga ja Nino Burdžanadze 10,06 protsendiga, vahendab Civil Georgia.

Bakradze tunnistas kaotust ja õnnitles Margvelašvilit presidendivalimiste võidu puhul.

Ülaltoodud tulemused võivad muutuda üsna vähe, sest puudu on tulemused vähem kui 25 protsendist valimisringkondadest, kuid ka võike muutus loeb, eriti Burdžanadze jaoks, sest erakond, mille kandidaat saab üle kümne protsendi häältest, saab riigilt toetust valimiskulude katteks maksimaalselt miljoni lari (434 000 euro) väärtuses.

Tööpartei juht Šalva Natelašvili kogus 2,88 protsenti ja kristlik-demokraatliku liikumise liider Giorgi Targamadze 1,06 protsenti häältest.

Valimisaktiivsus oli keskvalimiskomisjoni teatel 46,6 protsenti, mis on madalam kui mullustel parlamendivalimistel (61,31 protsenti).

Gruusia suurim valimisi vaadelnud organisatsioon rahvusvaheline vabade valimiste ja demokraatia ühing (ISFED) teatas, et valimispäev oli rahulik ning enamikus valimisjaoskondadest peeti protseduurireeglitest kinni. Märkimisväärsete puudustena toodi esile kehtetute isikutunnistustega hääletamine ning probleemid valijate nimekirjadega Adžaaria autonoomses vabariigis Batumis. ISFED-i 1200 vaatlejat on seni esitanud 45 kaebust.

Transparency International, millel oli 370 vaatlejat, teatas, et märgati 70 märkimisväärset protseduurilist rikkumist ja seni on esitatud 34 kaebust.