Ameerika tehnikaportaali Mashable andmetel ei olnud sel ajal võimalik Facebooki staatusi uuendada. Seda teha üritades ilmus kiri: "Sinu staatuse uuendamisel ilmnes probleem. Palun proovi mõni hetk hiljem uuesti".

Samuti ei saanud portaali väitel pilte ega postitusi jagada või "laikida".

Facebooki staatuse uuendamise probleemid ei ole Mashable väitel küll ebatavalised, aga seekord näis asi olevat ülemaailmne, kuna seda testiti erinevatelt IP-aadressidelt üle maailma ja tulemused olid samad.

Facebooki Euroopa kommunikatsioonibüroo direktori Iain Mackenzie sõnul oli suhtlusvõrgustik probleemist teadlik ja üritas leida lahendust. Ei ole veel täpselt teada, mis või kes oli probleemide põhjustajaks.

Teenuse jälgimise programmi Downrightnow andmetel on Facebookil teenuse katkestuse häire. Ajakirjaniku postituse all on inimesed kirjutanud, et sama probleemi on täheldatud ka teistes riikides üle maailma.

Häireid Facebooki töös täheldati ka Delfi toimetuses. Mitme ajakirjaniku katsed enda kontolt staatust uuendada ning postitust kommenteerida või "laikida" luhtusid. Ette ilmus ikka ja jälle üks ja sama kiri, et teenus ei ole ajutiselt kätte saadav ja proovige hiljem uuesti.