Tegu on ühe väiksema kortermajaga ja kogu 10 aasta jooksul ei ole eit lillegi liigutanud, näiteks ühise sisehoovi jaoks, kus teised ikka toimetavad.

Sama lugu mingite ühiste parandamiskulutustega nagu katus jne. Kui küsida, et kuule, tule punti, siis ta kostab, et tema tegeleb globaalsete teemadega elik siis ninanokkimine ja öine märatsemine. Samas ei unusta ta külla tulnud tuttavatele ohkida, kuidas tema ongi selle ilusa sisehoovi nii ilusaks teinud.

Viimasel ajal, pärast töötuks jäämist, on tal rohkem aega hulluks minna. Näiteks on ta kutsunud ühele konkreetsele naabrile, keda ta miskipärast ei kannata, politsei seetõttu, et tal endal läks elekter ära ja seetõttu, et naabril helises hommikul telefon - see pidavat olema avaliku korra rikkumine.

Ta on esitanud politseisse mitu kaebust seetõttu, et inimesed üleval korrusel kõnnivad ja kuulavad päeval normaalsel tasemel muusikat.

Kui suvel hoovis istuda, siis ta tuleb ja röögib, et kao minema sa häirid mind. Täielik terrorist. Kõige selle juures kaebab ta külla tulnud tuttavatele kõvahäälselt, et naabrid üldse ei taha heanaaberlikke suhteid.

Lahendusi? Ei paista. Vahepeal sai ta ilmselt oma psühhoosi vastu tugevamaid ravimeid ja käis pahupidi silmadega, aga vaikselt ringi. Nüüd vist pole raha ravimeid osta.