Kolm tüdrukut röövinud ning neid kümmekond aastat seksiorjana vangis hoidnud Ariel Castro surma põhjuste kohta on ilmnenud uusi asjaolusid, kirjutab Ilta-Sanomat.

Ameerika Ühendriikides Clevelandis toime pandud koleduste eest tuhandeks aastaks vangi mõistetud Castro leiti septembri alguses oma kongist surnuna. Algselt kahtlustati, et seksuaalpervert poos end voodilinade abil üles.

Ohio osariigi vanglate ameti täna avaldatud raportist selgub, et Castro surma põhjuseks polnudki enesetapp, vaid tõenäoliselt "autoerootiline lämbumine", kirjutab Huffington Post.

Osariigi ametnike andmeil olid kaks valvurit võltsinud raporteid, justkui oleksid nad valvanud Castro kongi mitu tundi enne tema surma.

Leidmise hetkel olid Castrol püksid ja aluspüksid maas. Ohio vanglaametnike arvates on alust kahtlustada, et Castro suri ebaõnnestunud seksimängu tagajärjel ehk teisisõnu - ta masturbeeris end surnuks.

Castro polnud jätnud hüvastijätukirja. Peale selle näitasid mitmed tõendid, et Castrol polnud plaanis endalt elu võtta.

Vangla valvekaamera lindid näitasid, et valvurid olid enne Castro surma jätnud vahele vähemalt kaheksa kontrollkäiku.

Castro röövis aastail 2002-2004 kolm naist, keda ta hoidis kümmekond aastat oma majas vangis, peksis ja vägistas. Üks naistest sünnitas talle lapse. Mehe koletu tegu tuli avalikuks tänavu mais, kui üks naaber sattus tüdrukute jälile.