"Seoses Mart Viisitamme väidetega Keskerakonna büroo tegevuse kohta on mul öelda järgmist: mina ei ole koos Viisitammega käidelnud suures koguses tundmatut päritolu sularaha," ütles Simson erakonna pressisekretäri saadetud avalduses.

"Ma pole kunagi vaidlustanud rahakassa olemasolu büroos, kuid selles sisalduv raha on olnud selgetest allikatest ja dokumenteeritud. Sularaha koguse suhtes on selge aruandlus ka erakonna majandusaasta aruandes, millest selgub, et näiteks eelmise aasta lõpus oli sularaha kassas 6449 eurot," lisas Simson.

Saadik tõi välja, et kolm kevadet tagasi võttis ta Viisitammelt üle Pärnu piirkonna juhtimise ning on sellest ajast alates pidanud korrastama temast mahajäetud segadusi piirkonna eelarves ja kogema sellest alates temapoolset mustamist. "Erapooletu pilguga vaatlejad saavad aru, et rünnak kaks nädalat enne valimisi ütleb rohkem tema kui minu kohta," arvas Simson.

Simson lisas ka, et Tarmo Lausingu ja Henri Kaselo väited on saanud tema poolt ammendavad selgitused ning lisaks olevat need ümber lükanud ka endine finantssekretär Ain Seppik.

Keskerakonna endise tegevsekretäri Mart Viisitamm kinnitas tänases Päevalehes, et erakonna aseesimees Kadri Simson hämab rahastamisest rääkides, sest Viisitamm mäletab selgelt, kuidas nad tegelesid teadmata päritolu rahaga.