Kuigi meedias reklaamiti juba mitu päeva, kuidas näosaates "Su nägu kõlab tuttavalt" parodeerib Ott Lepland meie tõelist superstaari Anne Veskit, ei olnud Oti paroodia kuigi põnev ning Anne Veskit meenutas see vähe.

Lauluks oli valitud "Troopika öö" ning Ott Leplandil puudub juba vastav häälematerjal, et sellist laulu laulda. Anne Veski oli ka ise kohal ja tema küll kiitis Oti esinemist, ent see oli ilmselt lihtsalt viisakuse mõttes.

Jättes kõrvale Ott Leplandi mageda paroodia Anne Veskina, oli saates päris säravaid numbreid. Koit Toome Joel Steinfeldtina oli vahva ja samuti Gerli Padar Bläck Rokitina lahe. Kenasti tuli paroodia välja ka Kaire Vilgatsil ning tänu kaasvõistlejate poolt antud punktidele tema esimese näosaate ka võitis.

Žürii poolt hinnete andmine on samuti veider, sest kõik on nagu omavahel kokkuleppe sõlminud ja antakse hindeid täpselt ühtemoodi.

Meeldiv oli seegi, et esimese saate võitja Kaire Vilgats lubas võiduraha 1000 eurot anda haigete laste operatsiooni tarvis. Vähemalt üks õige inimene, kel on süda õige koha peal, võrreldes näiteks aferistidest poliitikutega, kes annavad suuri rahasummasid parteile.