Teie esimene tüli lükkab ta teise mehe käte vahele ja seda harjumust on sul raske muuta. Kui naine on lits, siis ta on lits. Ta annab end kergelt kätte ega mõtle, mida teeb. Mees võib küll mõelda, et kasutab teda ära, kuid tegelikult igatseme kõik tunda end erilisena. Kui see naine käitub sinuga nii, annaks ta ükskõik kellele, kes omaks sama, mida sina.

Lits naine teeb lihtsalt lõpuks hingevalu. Ja mitte sellepärast, et ta tahaks. Ei! Ka tema igatseb tõelist armastust, tõelisi tundeid, tõelist meest, aga ta on lihtsalt litsakas või väga katki. Enne, kui ta üldse mingi suhte loob, peaks ta asjad enda jaoks läbi mõtlema, ravima oma haavu, saavutama tasakaalu üksi.

Naine, kes end esimesel kohtumisel mehele kaela riputab, ei suuda olla üksi. Ta hinges on mingi valu, tühjus või vaakum, mis paneb teda meeleheitlikult käituma. See muster kordub iga kord, kui tal tekib meeleheide. Viid ta meeleheitele - usu, ta käed ripuvad kohe kellegi teise kaelas. Ta ei ole sinuga koos sinu pärast, vaid selleks, et vaigistada midagi enda sees. Kui sina seda enam ei suuda vaigistada, teeb seda keegi teine.

Naisi, keda on kerge saada, pole mõtet süüdistada. Nad ei tee seda teadlikult. Pealegi on mees ise rumal, kui ei taipa distantsi hoida. Ei ole olemas sellist meest, kes suudaks ühe õhtuga maha murda normaalse, truu ja sisemiselt terve naise, nii et too ei taipaks enam, mida teeb. Iga inimene suudab säilitada terve ja kaine mõistuse, kui ta tahab. Kui ta seda ei taha, on selleks mingi põhjus. Näiteks talumatu vaakum hinges.

Kui sina saad naise kergelt kätte, saab ta kätte igaüks. Seega ei ole üldse hea mõte teda kätte saada, sest üks kahest: kas hülgad sina tema või teeb tema sulle sarved. Katkisemaks teha aga katkist naist küll ei tasu. Iga mees, kes teda ära kasutab, teeb ta tervenemise veel raskemaks. Ole normaalne mees ja hoia "kergetest" naistest eemale. On endal lihtsam ja on ka karmavõlg väiksem.