"Oleme linnaelanikele oluliste teemade väljakäimise osas liidripositsioonil ja ma usun, et see on meie trumbiks valimisteni jäänud nädalate jooksul," kommenteeris Randpere Delfile oma väiksemat populaarsust võrreldes Krossiga.

"Tegime algusest peale teadliku valiku, et rääkida asjade sisust ning hoiduda vastaste poriga loopimisest," lisas Randpere.

Randpere sõnul on valimiste kõige olulisemaks küsimuseks see, kuidas muuta Tallinn atraktiivseks investeerimiskeskkonnaks. "Ka esmaspäevane Eesti Päevalehe juhtkiri viitab sellele, et valijatele läheb korda sisuline arutelu konkreetsete lubaduste üle, mitte see, kes mitu korda autoroolis politseile on vahele jäänud," sõnas Randpere.

TNS Emori läbi viidus küsitlus näitas, et eestlaste seas kõige populaarsem linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross, keda toetab 22-protsenti valijatest. Talle järgneb Andres Anvelt (SDE) 14-protsendilise toetusega. Edgar Savisaarel (Keskerakond) ja Valdo Randperel on eestlaste seas mõlemal võrdselt 13-protsendiline toetus. Mart Helme (Konservatiivne Rahvaerakond) toetus eestlaste seas oli 7 protsenti.

Samas 80 protsenti venelastest soovivad Edgar Savisaare meerina jätkamist. Praktiliselt iga neljas valimisõigusega linlane aga ei oska või ei taha kellelegi oma häält anda.

TNS Emori poolt ERRi tellimusel koostatud üle-eestilise uuringu küsitlusperiood kestis 28. augustist kuni 18. septembrini. Valimisealisi tallinlasi oli küsitletute seas 331, kellest eestlasi 178.