Esmaspäeva hommikul tipptunni ajal kohal viibinud Delfi fotograafi sõnul sujus liiklus hästi Tabasalu ja Keila suunal, segadust tekitas aga Ehitajate tee suund.

"Mustamäelt Keila või Tabasalu suunas sõites peavad juhid arvestama ühe sõidureaga ja nii tekib pudelikael. Parempoolne esimene rida keerab Tallinna suunas ja on eraldatud tõketega. Juhid, kes avastasid, et otse läheb vaid üks rida, hakkasid reastuma ja sõitsid ette neile, kes juba teises reas ootasid," kirjeldas fotograaf olukorda uue liikluskorraldusega Haabersti ristmikul.

Fotograafi sõnul on probleemiks ka liikluskorraldus bensiinijaama ümbruses, sest paljud tahavad välja sõita ringile, aga seda teha enam ei saa. Mõned juhid keerasid üle topeltjoonte ja siirdusid ikka ringile.

Tallinna transpordiamet teatas reedel, et liikluse ohutumaks muutmiseks suleti pääs Haabersti tänavalt ringristmikule ja ristmikult Haabersti tänavale.

Küll aga säilib otseühendus Haabersti tänavalt Paldiski maanteele ja Rannamõisa teele ning võimalus sõita kõikides tänastes suundades Mäekõrtsi, Mõisapõllu, Mõisa ja Kaeravälja tänavate kaudu.