arumaisaa ...

... kas see pood on ainult täna lahti vä?

jorr

Kõikjal mujal maailmas on inimesed samasugused. Allahindluste periood USA-s paneb inimesed lausa üksteist surnuks trampima. Kui Pariis algavad allahindlused, siis on samamoodi sajad inimesed järjekorras.
Tuleb mõni uus nutitelefon müüki - BANG! Inimesed ööbivad Jaapanis lausa poe ukse taga, et esimesena telefon saada.
See on kummaline fenomen.
Nii nagu mõni koer sööb nii kaua, et hakkab oksele, ostavad mõned inimesed nõrkemiseni uut kaupa kokku.

Hullus

Nagu penskarid odavat lõhe jahtides mõne uue toidupoe avamisel. Päris koomiline. Kas õhupalle ka jagati?

hmm

kui siin on midagi haiget või väärastunut, siis need on umbes 75% käesoleva kommentaariumi postitustest. vaadake peeglisse ja mõelge järele, kas te olete ikka selline ilus ja tore ja terve mõttemaailmaga inimene kui te sellises kõnepruugis kommentaare postitate ning nii ka mõtlete.

hohoo

Rahvas on nagu mina noorena. Arvasin, et inimesest teeb inimese riietus ja asjad - et kel rohkem asju, see kõige õnnelikum. Ei mõjunud mulle ka rikaste ja ilusate pisarad. Pidanuks juba siis taipama, et materiaalsuses pole õnn. Aga nagu öeldakse, igaühele omad õppetunnid. Kui saaks aega tagasi keerata, siis ma järjekordi väldiksin. Leningradi blokaadis leivasabas elu säilitada püüdes seisaksin. Eemalt neid inimesi vaadates on mul neist kahju ja ma usun, et kunagi on nendel endast samuti. Püha jumal, hilpude pärast öösel mitte magada, kas me elame nõukaaegses defitsiidis?

MatiAllalati

....tegelikult on natuke häbi !

moekuru

Varsti on kõigil tüdrukutel samad kampsunid seljas, oh seda jama siis....

Tiina

Masendav, mingit arengut pole nõukaajast toimunud, väärtustatakse odavat hilpu rohkem kui eneseväärikust.

Aare

Kuna ma enamjaolt liigun mujal Rootsis ja Norras, on mulle H&M poed pidevalt silma jäänud, kuid tõesti- nõustun mõni postitus tagasi kirjutanud "lasso" kommentaariga- igasugune isikupära puudub.

keiser

pööbli tase. osad oleks võinud ju seppalässe või new yorkerisse minna, seal täpselt sama kraam, mõni auk või lärakas aint teise koha peal.

helle

Kuna oli vaja lapsele kiiresti uusi kingi ja H&M kodulehel oli näha, et seal müüakse neid eriliselt soodsa hinnaga, siis otsustasin ka Roccast läbi hüpata. Ebameeldivaks üllatuseks avastasin, et inimesi lasti sisse nagu ööklubisse, jaokaupa, seetõttu ei jäänud ootama, vaid läksin ostsin lapsele kingad hoopis Shu-st.

kuule Allan

ma käisin vaatamas.. Noored tantsisid lõbusalt musasaatel.. Rahvast oli tõesti palju, aga milleks pidevalt õelutseda.. muide sa eksid seal ei olnudki lambakari vaid rahvamass kes lootsid soodsamalt midagi osta.. Aga nalja nabani, kuidas neid sisse lasti kui kell 11 sai. Rahvas liikus edasi-tagasi 4 korda enne kui nad uksest sisse said. Pildistajaid oli palju...

Mart

Neilt hulludelt naistelt oleks võinud poodi sisenemise eest piletiraha võtta, oleks hea summa kokku saanud...