Aunaste, kelle uus saatesari "Mehed räägivad armastusest" leidis tee ajakirjandusse just selle tõttu, et kogenud saatejuhil paluti poliitikuid kohalike valimiste eel stuudiosse mitte kutsuda, leiab, et kolleegi otsust parteipeol osaleda ei saa mingi nurga alt taunida.

"See on hoopis teine asi," kinnitas Aunaste Delfile. "Kui poliitikud esinevad saates, siis on see hoopis teine teema kui et ajakirjanikud esinevad poliitikutele. See on minu arvates täiesti normaalne."

"Paljusid näitlejaid ja inimesi, kes oskavad hästi rääkida, kutsutakse pidudele ja sarnaseid õhtuid juhtima. See on iga inimese enda südametunnistuse asi, kas ta sinna läheb, ja mina selles nüüd küll mitte midagi halba ei näe," kinnitas telekorüfee.

"Igatahes on see hoopis teisel tasandil asi kui see, et poliitikuid ei lubata saatesse. Ega siis praegu ajakirjanikud kuskil kandideeri, Marko Reikop ei võida sellest hetkel mitte midagi," arvas ta.

Samuti pidas Aunaste oluliseks meeles pidada, et Reformierakonna kampaaniapidu ei ole ürituste korraldamisega tegeleva Marko Reikopi jaoks sugugi esimene kord õhtujuhi rollis olla ning üritust tuleks võtta kui lihtsalt järjekordset tööotsa.

Reformierakonna kampaaniaüritusel "Uhke pidu" õhtujuhina osalev Reikop on ka varasemalt ümber lükanud igasugused seosed partei endaga.

„Ma ei ole mitte mingil moel Reformierakonnaga seotud,” kinnitas Eesti rahvusringhäälingu pikaaegne telesaatejuht ja meelelahutaja Marko Reikop tänases Päevalehes ilmunud usutluses.

Reikopi sõnul on tema roll üksnes meelelahutuslik ja pärast tunniajase kontserdi lõppu kavatseb ta sealt kohe lahkuda.

Laupäeval Nokia kontserdimajas toimuvale galakontserdile on oodata ligi 1500 erakonna liiget, toetajat ja koostööpartnerit, kellele tutvustatakse eelseisvate kohalike valimiste kandidaate. Reikopi kõrval astub teise õhtujuhina lavale laulja Hanna-Liina Võsa.