Burgeri ostnud klient jagas oma kogemust suhtlusvõrgustikus ja kirjutas Facebookis, et külastas reede hommikul umbes kella 10.30 ajal Viru tänava Hesburgerit.

Ta tellis suure juustuburgeri eine ja veel ühe juustuburgeri kaasa.

"Tööl burgerit süües käis järsku aga kõva raks ja hammaste alla jäi midagi eriti kõva," kirjeldas ta. "Suutäit välja sülitades selgus, et tegu polnud konditükiga, nagu ma esialgu arvasin, vaid enam kui poole sentimeetri pikkuse teravaotsalise metallitükiga." 

"Kõnealune juhtum jõudis meieni meedia vahendusel ning kahjuks puuduvad meil vähimadki detailid, et teemat põhjalikumalt käsitleda," ütles Hesburgeri arendusdirektor Ieva Salmela Delfile.

Ka ei tulnud rahulolematu klient tema sõnul peale leidu kaebusega müüja juurde.

"Võime vaid kinnitada, suhtlusvõrgustikus levivale infole viidates, et metalltüki sattumine meie toidu sisse ei ole reaalselt võimalik, kuna kogu tootmisprotsess on range järelvalve all," kinnitas Salmela.

Tema sõnul kasutavad kõik Hesburgeri tarnijad toiduohutuse tagamiseks metallidetektoreid ning on võimatu, et pisimgi metalliosake toidu sisse satuks. "Samuti jälgitakse ohutusnõudeid meie kõikides restoranides," kinnitas Salmela.

"Toidukvaliteet ja ohutus on meie jaoks prioriteet number üks," ütles Salmela. "Kinnitame, et oleme aga valmis tegema koheselt ekspertiisi kui meieni jõuaks pisimgi detail intsidendi osas. Igal juhul vabandame ette asjaosaliste ees sellise teema esilekerkimise pärast."