Peaministri büroo senine juht Kairi Uustulnd on alates septembrist lapsehoolduspuhkusel. Kevadel valiti Uustulnd Reformierakonna juhatusse.

Stenbocki maja teatel on Kersna töötanud valitsuse kommunikatsioonibüroos neli aastat valitsuse meedianõunikuna ning kaks aastat valitsuskommunikatsiooni direktorina.

Peaministri büroo juhina jätkab ta ühtlasi peaministri nõustamist meediasuhete valdkonnas.

Peaministri büroo nõustab ja toetab peaministrit. Peaministri büroo koosseisu kuuluvad peaministri nõunikud ja abid, kes nimetatakse ametisse peaministri volituste ajaks.

Töötades kaks aastat valitsuse kommunikatsioonibüroo juhina, vastutas Liina Kersna valitsuskommunikatsiooni arengu ning ühtlustamise eest, käivitades ministeeriumite kommunikatsioonijuhtidest koosneva valitsuskommunikatsiooni koordinatsioonikogu, algatades valitsuse ühtse veebiportaali ja valitsusasutuste ühtse logo projekti.

Kersna initsiatiivil alustati kriisikommunikatsiooni valdkonnas hädaolukorras teavituskohustuslike riigiasutuste süsteemse koolitamisega.

Koostöös stuudiokunstnik Tiina Alveriga avati Stenbocki maja uus pressiruum, pressikonverentside ülekanded muudeti kvaliteetsemaks ning kommunikatsioonibüroo hakkas tootma sotsiaal- ja onlinemeedia tarvis videolõike.

Varasemalt on Kersna töötanud põllumajandusministeeriumis pressiesindaja ja avalike suhete juhina, Vikerraadios saatejuhina ning erinevates telekanalites saadete toimetajana. Tal on omandatud kõrgharidus Tartu Ülikoolis ajakirjanduse ja suhtekorralduse bakalaureuse õppes.